loading...
loading...
3 កសិកម្ម 6 កាដាំដុះ 7 ការចិញ្ចឹម 1 ការដាំដុះ 1 កូនមាន់ឆាប់ធំ 1 គ្មានម៉ាស៊ីន 1 គ្រួសក្នុងថងប្រមាត់ 1 ងាយៗ 1 ចំណីត្រី 1 ចិញ្ចឹមបង្កង 1 ចិញ្ចឹមម៉ាន់ 1 ចេក​អំបូង​ពណ៌លឿង 1 ​ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ 2 ដំណាំ 1 ដំណាំអំពៅ 1 ដាំឆៃថាវផ្អែម 1 ដាំឈូកក្នុងស្រែ 1 ត្រសក់ 1 ត្រី 1 ត្រីក្រាញ់ 1 ធម្មជាតិ 1 នៅតាមផ្ទះ 1 បណ្ដុះ 1 បណ្ដុះផ្លែប៊រ 1 បណ្តុះផ្សិតម្ជុល 1 បណ្តុះពូជក្រូចឆ្មារ 1 បូមទឹក 1 ប៉េងប៉ោះឈើរី 1 ផ្សំចំណីមាន់ 1 ផ្សិតកញ្ជោរ 1 ព្យាបាលជំងឺ 1 ភ្ញាស់ពង់មាន់ 1 មាន់ 1 មាន់យកពង 1 មាន់ស្រុក 1 ម្នាស់ 2 វិធី​ដាំ 1 វិធីផ្សំចំណីធម្មជាតិ 1 វិធីផ្សំចំណីមាន់សាច់ 1 វិធីសាស្រ្តផ្សិតម្ជុល 12 វីធីសាស្រ្ត 1 ស៊ុតច្រើន 1 ស៊ុតល្អ 1 ស្រះសិប្បនិមិត្ម 2 ឡាំងស្នោរ

វិធីថែរក្សាស៊ុតឲ្យនៅមានគុណភាពល្អបានយូរ

=======#វិធីថែរក្សាស៊ុតឲ្យនៅមានគុណភាពល្អបានយូរ
* វិធីធ្វើ៖
- ត្រូវពាក់ស្រោមដៃនៅពេលដែលរៀបចំធ្វើ
- លាបប្រេងសណ្តែកឲ្យសើមជោគនៅលើស្រោមដៃរបស់យើង
- យកស៊ុតមកលុញក្នុងដៃដើម្បីឲ្យប្រេងសណ្តែកប្រលាក់សព្វជុំវិញស៊ុតនោះ
- រួចយកស៊ុតនោះដាក់ក្នុងកញ្ច្រែងរបស់វា រួចរក្សាទុកនៅកន្លែងស្ងួត និងត្រជាក់។
- ការធ្វើបែបនេះគឺមិនអាចឲ្យអុកស៊ីសែនជ្រាបចូលក្នុងស៊ុតដែល មិនអាចឲ្យវាបង្ករកំណើតបាន និងរក្សាបានយូរផងដែរ។

អត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត=========
========
========

Post a Comment

[facebook][blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.