វិផ្សំចំណីសម្រាប់មាន់សាច់ មាន់យកពង មាន់ស្រុក

loading...
» វិធីផ្សំចំណីសម្រាប់មាន់សាច់ មាន់យកពង មាន់ស្រុក
១ មាន់សាច់ (មាន់ឧស្សាហកម្ម)៖
* គ្រឿងផ្សំ
- ពោត 40 គ.ក
- កន្ទក់ 25 គ.ក
- សណ្តែកសៀង 20 គ.ក
- ម្សៅត្រី 15 គ.ក
- មេចំណី 2 គ.ក
- អំបិល 400 ក្រាម
- ព្រីមិច 400 ក្រាម។
២ មាន់យកពង៖
* គ្រឿងផ្សំ
- កន្ទក់ 35 គ.ក
- សណ្តែកសៀង 28 គ.ក
- ម្សៅត្រី 15 គ.ក
- មេចំណី 200 ក្រាម
- សំបកងាវ 15 គ.ក
- អំបិល 6 គ.ក
- ព្រីមិច 300 ក្រាម។
* មាន់ស្រុក៖
គ្រឿងផ្សំ
- កន្ទក់ 10 គ.ក
- ស្រូវកិន 50 គ.ក
- ម្សៅត្រី 20 គ.ក
- មេចំណី 200 ក្រាម
- សំបកងាវ 200 ក្រាម
- អំបិល 200 ក្រាម
- ព្រីមិច 300 ក្រាម។
* សំគាល់ :
សណ្តែកសៀងអាចជំនួសដោយ មើមដំឡូងជ្វាហាលស្ងួត ឬមើមត្រាវហាលស្ងួត ។ ក្នុងករណីគ្មានទាំងពីរមុខនេះ យើងអាចជំនួសដោយមើមដំឡូងឈើហាលស្ងួតបាន ។
ម្សៅត្រី អាចជំនួសដោយសាច់ខ្យង ខ្ចៅ កង្កែបបាន (ឬ កណ្តៀរ, ជន្លេន) ។
- អាចលាយបន្លែមួយចំនួនដូចេជាផ្ទី ត្រកូន ស្លឹកស្តៅខ្ចីជាដើម។
loading...

Post a Comment

Post a Comment

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.