loading...
loading...
3 កសិកម្ម 6 កាដាំដុះ 7 ការចិញ្ចឹម 1 ការដាំដុះ 1 កូនមាន់ឆាប់ធំ 1 គ្មានម៉ាស៊ីន 1 គ្រួសក្នុងថងប្រមាត់ 1 ងាយៗ 1 ចំណីត្រី 1 ចិញ្ចឹមបង្កង 1 ចិញ្ចឹមម៉ាន់ 1 ចេក​អំបូង​ពណ៌លឿង 1 ​ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ 2 ដំណាំ 1 ដំណាំអំពៅ 1 ដាំឆៃថាវផ្អែម 1 ដាំឈូកក្នុងស្រែ 1 ត្រសក់ 1 ត្រី 1 ត្រីក្រាញ់ 1 ធម្មជាតិ 1 នៅតាមផ្ទះ 1 បណ្ដុះ 1 បណ្ដុះផ្លែប៊រ 1 បណ្តុះផ្សិតម្ជុល 1 បណ្តុះពូជក្រូចឆ្មារ 1 បូមទឹក 1 ប៉េងប៉ោះឈើរី 1 ផ្សំចំណីមាន់ 1 ផ្សិតកញ្ជោរ 1 ព្យាបាលជំងឺ 1 ភ្ញាស់ពង់មាន់ 1 មាន់ 1 មាន់យកពង 1 មាន់ស្រុក 1 ម្នាស់ 2 វិធី​ដាំ 1 វិធីផ្សំចំណីធម្មជាតិ 1 វិធីផ្សំចំណីមាន់សាច់ 1 វិធីសាស្រ្តផ្សិតម្ជុល 12 វីធីសាស្រ្ត 1 ស៊ុតច្រើន 1 ស៊ុតល្អ 1 ស្រះសិប្បនិមិត្ម 2 ឡាំងស្នោរ

វិធីផ្សំចំណីមាន់ពីធម្មជាតិ សម្រាប់ឲ្យមាន់មានស៊ុតច្រើន​ និងគុណភាពល្អ​

* ធាតុផ្សំ៖
- ដើមចេកខ្ចីល្មម ៣០គីឡូក្រាម
- កន្ទក់ ៣០គីឡូក្រាម
- ស្ករត្នោត ១គីឡូក្រាម
- កំទេចចុងអង្ករ ១គីឡូក្រាម
- ដីក្រហម ២គីឡូក្រាម
- អំបិល ២ស្លាព្រាបាយ
- លាមកគោស្ងួត ៤គីឡូក្រាម។
* វិធីធ្វើ៖
- ហាន់ដើមចេកជាចំណិតតូចៗ កិនបំបែកដីក្រហម និងលាមកគោឲ្យម៉ដ្ឋ
- លាយធាតុផ្សំទាំងអស់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ។
* វិធប្រើ៖
ផ្អាប់ល្បាយខាងលើក្នុងធុងគ្របទុករយៈពេល ៥ថ្ងៃ បន្ទាប់មកយើងអាចដាក់ចំណីនេះឲ្យមេមាន់សម្រាប់យកស៊ុតដែលមានអាយុចាប់ពី ៣-៤ ខែក្នុងមួយថ្ងៃ២ដង ដើម្បីឲ្យវាពងបានច្រើន និងមានគុណភាពល្អ។



Post a Comment

[facebook][blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.